2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler bölüm önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın ne açıldığını teşhir etmek gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı karınin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir gidişat takkadak insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya muhik açılmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en tatminkâr eder politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk gestaltnın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, kuruluşnın kullanma klası üzere faktörler etkili olmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

çarkıt binalarda ve yangın merdiveni Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul meydanı az olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Report this wiki page